Selskabs menu

Forretter/mellemretter
Carpaccio af okse, havgus, saltede mandler, friske trøfler

Hørøgede kammuslinger, salvie-mayo, citron olie, urter

Tatar rørt med grøn tabasco og cognac, syltede rødløgsskaller,
confiteret æggeblomme

Rørt krabbesalat, æbler, løg

Til alle forretter/mellemretter serveres brød og smør

Hovedretter:
Oksemørbrad, fermenteret hvidløg, syltede rødløg,

sæsonens garniture, urterasp, trøffel sauce

Bagt hvid fisk med sennep panade,
sæsonens garniture, rygeost blanquette sauce

Til hovedretterne serveres kartofler apart

Desserter:
Waldorfsalat i nye klæder

Brownie med syrlig sorbet, sauce sabayonne,
sprød tuille på øl og vanilje

5 forskellige råmælksoste, kompot, brød

 

Natmad:
Hotdogs


Kartoffel/porre suppe


Tapas bord

Se priser her

 

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept