Nytårsmenu vejledning 2018


 

Start med at indstille ovnen på 180 grader

Forret:
Anretningstid 4 couverter, ca. 15 min
Kom torsk og confiterede jordskokker i ovnen ved 180C varmluft. Tag det ud efter ca. 10 min. Og lad det lad hvile i ca. 5 min. Varm brødet i ovnen til det er sprødt.
Varm jordskokkepurré i en gryde og kom den i bunden af tallerkenen, derefter kom torsk og confiterede jordskokker på samt syltede jordskokker. Pynt af med chips og grønt på toppen. Serveres sammen med det lune brød samt smør.

Hovedret:
Anretningstid 4 couverter, ca. 15 min
Varm saucen i en gryde ved svag varme.
Steg mørbrad af på alle sider på en rygende varm pande. Kom den herefter i ovnen ved 180C varmluft sammen med pommes Anna, løg og pastinak. Efter ca. 4-5 min tages mørbraden ud -lad den hvile i ca. 5 min. Pommes Anna, løg og pastinak varmes yderligere i 5 min. ved 180c (ialt ca. 10 min så det er varmt).
Mens Pommes Anna, løg og pastink er i ovnen og mørbraden hviler steg da svampene på en brandvarm pande.
Anret det samlet på en tallerken og kom saucen på til sidst. Der pyntes med grønt

Ost:
Anretningstid 4 couverter, ca. 4 min
2 stykker ost pr. mand, lægges på en lille tallerken og der kommes 1 skefuld kompot på samt nødder. Dertil serveres knækbrød


Dessert:
Anretningstid 4 couverter, ca. 6 min
Kom kage og parfait på tallerken. Hæld bærkompot over kagen og drys med brændt hvid chokolade

GODT NYTÅR

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept