Kejserstuens Gourmet

 

Forret:
Jomfruhummer, blåmusling, selleri,
æble, sauce

Forret:
Røget kammusling, salvie, malt, rugbrøds

Mellemret:
Selleri, timian brød, æble skum, jordskok

Mellemret:
Nyretapper, burrata, tomat

Hovedret:
Fisk, rødløg, rosenkål, ramsløg, blanquet sauce med rygeost

Hovedret:
Unghane, rosmarin, marv, sherry, østershatte, pastinak

Efterret:
Udvalg af danske oste, kompot, brød

Dessert:
Chokolade, mangofrugt, iscreme

Dessert:
Hø is, kvæde, hvidchokolade, appelsin, marengs

Dessert:
Citron, panna cota, lemoncurd, friskost is

 

2 retter: 325,-                     3 retter: 397,-
4retter: 492,-                      5 retter: 569,-
6 retter: 645,-                     7 retter: 699,-
8 retter: 753,-                     9 retter: 814,-
10 retter: 879,-

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept