Forretter:
Smør pocheret asparges, hesterejer, asparges-mayo,
asparges fløde, citron timian olie


Nye danske kartofler, hø ost, løvstikke,
hø røget kammuslinger


Rørt oksetatar, jordskokker, syltet perleløg, purløgs-mayo,
caviar, cremet æggeblomme

 

Hovedretter:

Bagt lange med sennep, glacerede morkler, stegte grønne asparges,
rygeost blanquette med syltede sennepskorn


Teres major rullet i urter, confiteret løg, syltet perleløg,
blanquette sauce på hønsefond/trøffel 

 

Desserter:
Variation af danske rabarber og
hvid chokolade


Æble, koldskåls is, mørdej

2 retter:325,-                                            3 retter: 397,-
4 retter: 492,-                                           5 retter:569,-
6 retter: 645,-                                           7 retter: 699,-

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept