Snack:
Smørstegt brød, Creme double, rødløg, purløg, baerii caviar


Forretter:

Saltbagt selleri, brunet smør, friskost, mandler


Nye danske kartofler, hø ost, løvstikke,
hø røget kammuslinger

Chevitche af helleflynder, fermenteret tomatjuice, mandler, agurk, dildolie

Rørt oksetatar, jordskokker, syltet perleløg, purløgs-mayo,
caviar, cremet æggeblomme


Hovedretter:
Bagt lange med sennep, glacerede morkler, stegte grønne asparges,
rygeost blanquette med syltede sennepskorn

Oksemørbrad rullet i urter, confiteret løg, syltet perleløg,
blanquette sauce på hønsefond/trøffel
(tilkøb til mørbrad: 15 g baerii caviar: 120,-)

Oste:
Franske råmælks oste, brød

Desserter:
Variation af danske rabarber og
hvid chokolade

Waldorfsalat i nye klæder


Jordbær, estragon iscreme, hvid chokolade


3 retter’s menu : 425,-
Pris per tilvalgsret: 145,-
I tilfælde af allergier kontakt venligst personalet

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept