Snack:
Caviar, kongekrabbe, saltet isvaffel


Forretter:

Saltbagt selleri, brunet smør, friskost, mandler


Chevitche af helleflynder, fermenteret tomatjuice,
mandler, agurk, dildolie

Rørt oksetatar, jordskokker, syltet perleløg, purløgs-mayo,
caviar, cremet æggeblomme


Hovedretter:
Bagt lange med sennep, glacerede morkler, ærter,
rygeost blanquette med syltede sennepskorn

Oksemørbrad rullet i urter, confiteret løg, syltet perleløg,
blanquette sauce på hønsefond/trøffel
(tilkøb til mørbrad: 15 g baerii caviar: 120,-)

Oste:
Franske råmælks oste, brød

Desserter:
Sort te, vilde blåbær, youghurt


Waldorfsalat i nye klæder


Kaffe, mælkechokolade, kefir, mynte


3 retter’s menu : 425,-
Pris per tilvalgsret: 145,-
I tilfælde af allergier kontakt venligst personalet

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept