Kejserstue Gourmet

Kejserstuens Gourmet

 

Forret:
Sprød okse hale med bouillon,
hasselnød og skorzonerødder

Mellemret:
Kulmule soufflé med filet, purløg vinagrette,
syltede glaskål samt smør pocheret majroe

Mellemret:
Confiteret-stegte brisler, trøffel sauce,
råsyltede bolsje beder og saltbagte gule beder

Hovedret:
Braiserede kalve spidsbryst, peberrods sifon,

porre, marnierede tyttebær samt
stegt julesalat

Hovedret:
Stegt Helleflynder, safran citron sauce, syltede spids kål,
brunet blomkåls creme og palmekål

Efterret:
Oste, kompot, smørristet rugbrød,

knækbrød

Dessert:
Passionsfrugt sorbet, passionsfrugtgele, karamelcreme
og mascarpone kokos is og kokos marengs

Dessert:
Kartoffel is, karamelliseret kartoffel kage, hvid chokolademousse,
hasselnød crumble samt hasselnøde sne

 

2 retter                        325,-
3 retter                        365,-
4 retter                        455,-
5 retter                        535,-
6 retter                        615,-
7retter                         695,-
8 retter                        765,-

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept