Ud af huset

Forretter:


Saltet torsk på bund af karamelliseret jordskokker,
confiteret og sprødt samt syltet jordskokke

Eller

Røgede kammuslinger, salviecreme, citron,
rugbrøds crumble

Eller

Kulmule, smørbagt majroe, syltet glaskål,
purløgs vinagrette

 

Hovedretter:
Tournedos af kalvefilet, Pommes Anna, stegte svampe,
brændt skalotteløg, timian bagt pastinak hertil trøffelsauce med æble og
sennepsfrø.

Eller

Kalvecoulotte, Pommes Duchesse, braisserede pastnakker med nødder,
løgpakker, Glace med peberkorn

 

Ost:
Brie de moux, hjemmesyltede nødder,

kompot, brød

 

Dessert:
Dobbelt chokoladekage med vanilje/citron parfait,
brændt hvidchokolade og marinerede bær.

 

2 retter:         295,-
3 retter:         335,-
4 retter:         435,-

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept