Selskabs menu ud af huset
Forretter/mellemretter
Koldrøget laks, urte mayo, jordskokker, youghurt
sauce med urteolie
Ørredmousse, syltede bær, chips, vilde urter
Fanøskinke, tomatmayo, fennikel, tyttebær, sprødt
Til alle forretter/mellemretter serveres brød og smør
Hovedretter:
Langtidsstegt oksemørbrad, syltede svampe, sæsonens garniture, selleri creme, kraftig sky sauce
med råmarinerede bær
Bagt hvid fisk med sennep panade,
sæsonens garniture, rygeost blanquette sauce
Til hovedretterne serveres kartofler apart
Desserter:
Chokolade mousse, rommarinerede bær
Rabarbertrifli, makroner, flødeskum
5 forskellige råmælksoste, kompot, sprødt
3 retter: 365,-
4 retter: 445,-
5 retter: 525,-
Tilkøb af 3 snacks: 55,-
Der medfølger en udførlig beskrivelse af hvordan retterne tilberedes.
Der kan tilkøbes kokke til en merpris af 300,- dkr. per kok per time