Buffet

Buffet:

 

Forretter:

Røget ørred – Saltet agurk – Radise – Fennikel

Svendborg skinke – Jordskokkecreme – jordskokke chips – Urte olie

Kammusling suffle – cremet frisk ost med ramsløg – syltet grønne tomater

 

Hovedretter:

Kalvespidsbryst – sæsonens grønt – kalve/ balsamico sauce.

Svinefilet fra gourmet gris – syltet æbler/æble pure – Kål

Dansk unghane med sprød skin – selleri – løg

Kerner – urter – æble vinegret

Tomat – røget ost – basillikum – nøder

Knust kartoffel med kryderurter

Stegte små kartofler

 

Desserter:

5 slags ost med kompot – knækbrød

Vanilje panna cota – hvid chokolade

Kartoffelkage – Mørk chokolade

 

 

Pris per person:
425,-

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept