Kejserstue Gourmet

Forret:

Røget ål med agurk emolution og
gulerod i havtorn 
 

Torsk på brunet kål, samt fyldig smørsauce
og ristet rogn.

 

Pocheret æg med revet frisk sort trøffel
samt sort trøffelmayo.

Hovedretter:

Rokkevinge i sprøde klæder med kørvelmayo
og fattigmandsrødder.
 
 

Dådyrfilet med brombær, kirsebærgel,
spæk og glaserede rødbeder.

Dessert:

Birkebark iscreme på dildchokolade og
birkebarkskum samt lakridskys.
 
 

Hvid chokolade spejlæg med
havtorn sorbet

2 retter                                315,-

3 retter                                397,-

4 retter                                492,-

5 retter                                569,-

6 retter                                645,-

7 retter                                699,-

 

Bøffen:
230 g. Bøf af Limosine, serveret med sprøde løg og
fritter samt bearnaise.

295,-

 

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept