Kejserstue Gourmet

Kejserstuens aftenmenu

Forret:

Røget fynsk laks, selleri, agurk, sprødt

135,-

2016 Riesling Trocken, 100 Hügel, Wittmann, Rheinhessen

Hovedret:

Beuf Bourguignon, Pomme puré, urter

210,-

2014 Pinot Noir, Le Village, Domaine de la Mètairie d’Alon, Aude

Dessert:

Pæredessert

110,-


2015 Sauterne, Château du Mayne

Alle 3 retter:

397,-

                                       Tilkøb:                     

                   5 oste fra Philip Olivier

                  135,-

 

 

Kejserstuens aftenmenu

Forretter:

Syltet Aarøsund ørred, citruscreme, urter

115,-

2016 Fledermaus, 2naturkinder, Franken

 

Græskarcreme, Dansk hummer, sprødt

            155,-

2016 Viognier, La Metamorphika, Costador Terroirs Mediterranis, Catalonien

 

Hovedret:

Confiteret svinebryst, spidskål, kartoffel, sauce

255,-

2015 Vai Vai Vai, Lammidia, Montepulciano, Abruzzo

Dessert:

Aarøsund’s chokoladedessert

110,-

Fine Tawny Port, Quinta do Tedo

Alle 4 retter:

492,-

 

Tilkøb:

5 oste fra Philip Olivier

135,-

 

 

 

 

 

 

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept